Nyheter

Årsstämma 2024

Tisdagen den 26 mars kl. 19 är alla i samfälligheten välkomna på årsstämma för samfälligheten Brynhild. Vi täffas i Allas hus.

Relevanta dokument hittar du här på hemsidan under rubriken “Dokument” och när du scrollar ner en bit.

/ Styrelsen

Beslut från Lantmäteriet gällande Radhusen

Nu har styrelsen fått besked från Lantmäteriet att förrättningen är avslutad. Detta innebär att nu är det respektive radhusägare som ansvarar för sitt eget hustak, fasad och omhändertagande av dagvatten. Dessa är alltså borttagna från GA2 och GA3. Den administrativa kostnaden hos Lantmäteriet hamnade på 40900kr vilket kommer fördelas proportionerligt mellan GA2 och GA3.

/ Styrelsen

Radhustaken

Det finns möjlighet att starta takbyte innan allt är klart med Lantmäteriet. Ett juridiskt dokument är framtaget där radhusägarna och samfälligheten kan komma överens. Kontakta ordförande Daniel Lindström eller vice ordförande Magnus Norrström för mer information.

Vi behöver Ditt engagemang!

Vi behöver personer som vill hjälpa till att ansvara för vår samfällighet genom att bli en del av vår styrelse.

Engagemang är en av de viktigaste förutsättningarna när man vill förändra eller förvalta något. Är Du en person som gärna tar Dig an att göra något åt det Du inte tycker fungerar? Då är chansen stor att Du skulle passa!

Vår samfällighet är vårt gemensamma ansvar

Genom att Du bor i någon del av vår samfällighet så är det också Ditt ansvar att se till att vi har en fungerande samfällighet. Enligt våra stadgar så ska styrelsen bestå av minst tre, men högst sju ledamöter samt minst tre, men högst sju suppleanter. Mer om styrelsens sammansättning och stadgar kan du läsa mer om på vår hemsida https://brynhild.se/

Om vi inte kan fylla vår styrelse så kommer vi att behöva köpa in fler tjänster vilket innebär högre avgifter för oss som bor i samfälligheten.

Inför kommande år

Inför kommande årsmöte behöver vi nya engagerade styrelsemedlemmar med kunskap eller intresse för framför allt ekonomi då vår nuvarande kassör inte kommer att ställa upp för omval. Men vi behöver även personer som är intresserad av att ingå i styrelsen på övriga poster, framför allt med ansvar för yttre miljö. Vi behöver även medlemmar till valberedningen.

Din tur att bidra? Hör gärna av dig till vår ordförande Daniel Lindström daniel.lindstrom@bredband.net tel nr: 073-890 46 68 för mer information.

Styrelsen samfälligheten Brynhild